Akit TV’de 12-17 yaş arası kız çocuklarının ‘mükemmel vücutları’ olduğunu savundu

Akit TV’de yayınlanan Derin Kutu isimli programda, İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muttalip Kutluk Özgüven, 13-16 yaş diyerek başladığı sözlerine 12-17 yaşındaki kız çocuklarının ‘mükemmel vücutları’ olduğunu söyleyerek savundu. “İstediğiniz doktora sorun, bu yaş ilk çocuğu doğurmak için ideal bir yaş olarak belirlenmiş” dedi.

Akit TV’de ‘kadın-erkek rolleri ve ilişkiler’ konusunun tartışıldığı programda, üniversitede öğretim görevlisi olan Prof. Özgüven, canlı yayında çocuk yaşta doğurmayı savunarak 12-17 yaşındaki kız çocuklarının ilk çocuğu doğurmak için ideal yaşta olduğunu ileri sürdü.

12 yaşındaki kız çocuklarının hamile kalmak için en uygun yaşta olduğunu söyleyen Özgüven’i programın sunucusu Sabri Balaman da uyarmadı.

Özgüven şu ifadeleri kullandı:

13 yaşında, hem aklen belli bir noktaya gelmiş, hem vücuden belli bir noktaya gelmiş bir insan sen “10 yıl boyunca çocuk doğurmayacaksın, kadınlığını yaşamayacaksın” diyorsun. Süpermen’i bilmem ama Süper kadın diye bir ırk var. Bu da 13-16 yaş arasında. İstediğiniz doktora sorun en üstün nitelikli insan bu yaşlardakiler… Hadi biraz büyütelim 12-17 olsun; çok muazzam rejenerasyon kabiliyeti var, vücudu mükemmel falan. Yani bu yaş ilk çocuğu doğurmak için ideal bir yaş olarak belirlenmiş.