Özgür Özel: TBB’nin “Hukukun Ãœstünlüğü” Yürüyüşüne destek vereceÄŸiz

CHP Genel BaÅŸkanı Özgür Özel, Türkiye Barolar BirliÄŸi’nin (TBB) düzenlediÄŸi “Hukukun Ãœstünlüğü” Yürüyüşüne destek mesajı paylaÅŸtı. Özel, “Milletvekillerimizle birlikte katılıp destek vereceÄŸiz” dedi.

Özel, “Bu, anasayal düzene karşı kalkışma giriÅŸimine tepkisini göstermek isteyen tüm Ankaralıları yürüyüşe destek vermeye davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yargıtay’ın kararının ardından “Yarın Türkiye Barolar BirliÄŸi’nin düzenlediÄŸi “Hukukun Ãœstünlüğü” Yürüyüşüne, milletvekillerimizle birlikte katılıp destek vereceÄŸiz. Bu, anasayal düzene karşı kalkışma giriÅŸimine tepkisini göstermek isteyen tüm Ankaralıları yürüyüşe destek vermeye davet ediyorum.” dedi.

Özel, ayrıca yürüyüşün sadece baroların deÄŸil, tüm hukukçuların ve halkın ortak talebi olduÄŸunu belirtti. “Hukukun üstünlüğünün saÄŸlanması için mücadele eden herkesin yanındayız. Bu yürüyüş, demokrasiye ve hukuka sahip çıkmanın bir göstergesidir. Bu yürüyüşe katılmak, anayasal haklarımızı kullanmak ve savunmaktır.” diye konuÅŸtu.

Özel, son olarak yürüyüşe katılacak olanlara teÅŸekkür etti ve şöyle devam etti: “Yarın saat 10.00’da TBB önünde buluÅŸacağız. Hukukun üstünlüğünün sesini duyurmak için hep birlikte yürüyeceÄŸiz. Bu yürüyüşe katılan herkes, Türkiye’nin geleceÄŸi için bir adım atmış olacak. Bu adımı atmak isteyen herkesi yürüyüşe davet ediyorum.”