Altınoluk’a göğüs hastalıkları hastanesi müjdesi

AK Parti Edremit Belediye Başkan Adayı Özkan Kostak, gündüz Zeytinli Belediyesi personelini, Altınoluk’ta bulunan çeşitli dernekleri, sanayi esnafını, belediye personelini, akşam da Narlı Köyünü ziyaret etti. Kostak oksijeni dünyaca bilinen Altınoluk’a Göğüs Hastalıkları Hastanesinin yakışacağını söyleyerek “Altınoluk’umuzun oksijen cenneti olduğunu tüm dünya biliyor. Göreve geldiğimizde yapacağımız ilk ve en önemli işimiz Altınoluk’umuza bir Göğüs Hastalıkları Hastanesi kazandırmak olacak” dedi.

“KİMSENİN EKMEĞİ İLE OYNAMAYACAĞIZ”
Özkan Kostak, Zeytinli Belediyesi personeli ile görüştü. Kostak personele “Biz göreve geldiğimizde kimsenin endişesi olmasın, ekmekle oynamak bize yakışmaz. Biz kimseyi yerinden, ekmeğinden etmeyeceğiz. Maaşlar, ikramiyeler konusunda ise, kimsenin şüphesi olmasın, herkesin hakkını ödeyeceğiz. Kendi işimde olduğu gibi önce personelimin rahatı, huzuru benim için çok önemli olacak. Belediyeden alacağı olan, maaşı geciken rahat çalışabilir mi? Verimli olabilir mi? Gününü geçirmeden herkesin maaşını zamanında, tam olarak ödeyeceğiz. Bunun sözünü ben veriyorum” dedi.

Özkan Kostak personel ziyaretinin ardından Zeytinli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ı ziyaret ederek, gösterdiği anlayıştan dolayı teşekkür etti.

“SANAYİNİN SU BAŞTA OLMAK ÜZERE BÜTÜN SORUNLARINA ÇÖZECEĞİZ”
AK Parti Edremit Belediye Başkan Adayı Özkan Kostak Altınoluk’ta ilk olarak sanayi esnafını meclis üyesi adayları Murat Tuna, Ali Kemal Çelik, Sedat Osmanoğlu, Yaşar Yörük ile beraber gezerek esnafın sorunlarını dinledi. Özkan Kostak, Balıkesir’in büyükşehir olmasının ardından çoğu hizmetlerin beraber yürütüleceğini ifade ederek, mevcut sıkıntıların göreve gelir gelmez acilen çözüleceğini söyledi.

KOSTAK, SAKAROĞLU’NU ZİYARET ETTİ
Özkan Kostak, meclis üyesi adayları ile beraber Antandros Antik Kentini Kurtarma ve Yaşatma Derneği Başkanı Mehmet Sakaroğlu’nu ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

KOSTAK VE MECLİS ÜYELERİ DERNEKLERLE BULUŞTU
AK Parti Edremit Belediye Başkan Adayı Özkan Kostak, meclis üyesi adayları Murat Tuna, Ali Kemal Çelik, Sedat Osmanoğlu, Yaşar Yörük, Kazım Şerif Eser ve Hamit İzmirli ile beraber sırasıyla, Altınoluk Balıkesirliler Kültür ve Dayanışma Derneği, Kars, Ardahan, Iğdırlılar Derneği,  Altınoluk Karadenizliler Derneği ve son olarak da Altınoluk Su Ürünleri Kooperatifini ziyaret etti. Kostak dernek ve kooperatif üyeleri ile sohbet ederek, projelerini anlattı.

NARLI, KOSTAK’I BAĞRINA BASTI
Özkan Kostak ve partililer akşam ise Narlı Köyünü ziyaret etti. Narlı Köyü gençleri Özkan Kostak’ı meşalelerle karşılarken, kendisine çiçek sundular. Özkan Kostak Narlı Köyünde ilk olarak bayanlarla bir araya geldi. Bayanlarla sohbet ederek kısa bir konuşma yapan Özkan Kostak’ı bayanlar slogan atarak alkışladı. Kostak bayanlara tek tek karanfil takdim etti.

“30 MART ZAFERİNİN ADIMLARINI ATMAYA GELDİK”
Meclis üyelerinin tanıtımının ardından bir konuşma yapan AK Parti Edremit İlçe Başkanı Harun Yüzüak “Buraya 30 Mart zaferinin adımlarını atmaya geldik. 12 yıldır Türkiye’nin kaderini değiştirip, şahlandıran AK Parti ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan var. Özkan Kostak ile Edremit’te şahlansın. Hizmet istiyorsanız size adayımızı getirdik. Kaybolacak günümüz kalmadı diyorsanız işte adayımız, işte ekibi. D
estek sizden, hizmet bizden” dedi.

“EDREMİT’İN ÖNÜNDE KİMSE DURAMAZ”
Yüzüak’ın ardından Narlılı vatandaşlara seslenen Özkan Kostak “Ne siyasette, ne ticarette bugüne kadar alnımıza bir leke sürdürmedik. Bir Allah’ın kulu da çıkıp Özkan Kostak yandaşlarına şurayı peşkeş çekti diyemez. Sizler bana güvenirseniz, Edremit Belediyesi’ni yönetmeye talip oldum. Narlı’ya ve diğer köylerimize gereken değeri fazlasıyla vereceğimizden kimsenin endişesi olmasın. İktidar AK Parti, Balıkesir’i de Ahmet Edip Uğur abimiz yüzde yüz kazanacak, Edremit’i de biz kazanırsak Edremit’imizin önünde hiç kimse duramaz. Biz iş birliği içerisinde çalışarak Edremit’i coştururuz” dedi.
“ZEYTİNLİKLERE, ALINACAK UÇAKLA İLAÇLAMA YAPILACAK”
Kostak sözlerine şöyle devam etti: “Sayın Ahmet Edip Uğur Bey ile görüştüğümüzde seçimin ardından alınacak uçakla Körfezdeki zeytinliklerin tamamının ücretsiz ilaçlanacağı müjdesini aldım. Dalyan bölgesine 5 yıldızlı otellerin bulunduğu büyük bir kongre merkezi yapılacak. Bu alanda pek çok gencimiz iş fırsatı bulacak.”

“SORUNLARI ÇÖZÜLMÜŞ ALTINOLUK’A GÖĞÜS HASTALIKLARI HASTANESİ”
Özkan Kostak “Altınoluk oksijeni ile dünyaca meşhur. Biz buraya göğüs hastalıkları hastanesinin yakışacağını düşünüyoruz. Bunun için altyapımız hazır. Hayata geçireceğimiz projelerle, bölgeye getireceğimiz yatırımlarla gençlerimizin işsizlik sorununu çözeceğiz. 4 yıllık üniversite Edremit’e geliyor. Bunun müjdesini veriyorum.

RESİFLER SAYESİNDE EDREMİT’TE BALIKÇILARIN YÜZÜ GÜLECEK
Denizlerimizi tertemiz hale getireceğiz. Altyapımızı tamamen sorunsuz hale getireceğiz. Buraya atılan resiflerin olumlu dönüşümü şimdiden başladı. Olta balıkçılığı artmaya başladı. Körfeze gelen birisi ne diyor? Hadi balık yemeye Ayvalık’a gidelim. Bu saatten sonra Akçay’a gidelim, Altınoluk’a gidelim, Güre’ye gidelim balık yiyelim diyecekler” dedi.

Haber : Haber Merkezi