CHP Urfa Ä°l BaÅŸkanlığı’na atanan Budak’ın araç camına mermi bırakıldı

CHP Genel Merkezi tarafından Urfa Ä°l BaÅŸkanlığı’na atanan Ahmet Budak, devir teslim törenine gitmek için aracına binmek üzereyken ön camına mermi bırakıldığını gördü. 

Ahmet Budak, yedi aydır CHP Urfa Ä°l BaÅŸkanı olarak görev yapan Ferhat KaradaÄŸ’ın yerine atandı. Devir teslim töreni için bu sabah evinden çıkıp aracına yönelen Budak, ön camına KalaÅŸnikof mermisi bırakıldığını gördü. Bunun üzerine Budak, polise haber verdi. Konuyla ilgili emniyet güçlerinin çalışması devam ediyor.

DHA’da yer alan habere göre, CHP Åžanlıurfa Ä°l BaÅŸkanı Hayrettin Çidir, yedi ay önce görevden alınıp, yerine Ferhat KaradaÄŸ kayyım olarak atandı. Yedi aydır görev yapan KaradaÄŸ’ın 45 gün içerisinde kongre yapmak yerine 5 ilçe yönetimini görevden alması sonrası, mahkeme kararı ile CHP Ä°l BaÅŸkanlığı’na bu kez Ahmet Budak kayyım olarak atandı. Bugün yapılacak devir teslim töreni öncesi Ahmet Budak, evinin önündeki minibüsün sileceÄŸine KalaÅŸnikof mermisi bırakıldığını gördü. Budak’ın ihbarı sonrası inceleme yapan polis, şüpheli ya da şüpheli yakalamak için çalışma baÅŸlattı. Konuya iliÅŸkin Ahmet Budak, “Devir teslim törenine gitmek için sabah evimin önüne çıktım, arabama bindim. Biner binmez, arabanın ön camındaki KalaÅŸnikof mermisini gördüm. Hemen emniyet güçlerini aradım. Olayla ilgili çalışmalar yapılıyor” dedi.