Arnavutköy’de Kadın Cinayeti: Acı Dolu Bir Vedanın Ardından

İstanbul’un Arnavutköy ilçesinde trajik bir olay yaşandı. 35 yaşındaki Serpil Gül, boşanma aşamasında olduğu eşi Harun Gül tarafından sokak ortasında tabancayla vurularak öldürüldü. Serpil Gül’ün cenazesi Sultanbeyli Teferrüç Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Cenaze töreninde konuşan Serpil Gül’ün ağabeyi Cihan Yılmaz, yaşanan dramatik olayı anlattı ve yetkililere çağrıda bulundu. “Benim devlet büyüklerinden ricam, başka Serpiller genç yaşında hayata veda etmesinler. 3 yıldır ayrılar, kadını kandırıyor. ‘Gel çocuk sünnet olacak, sünnete gel’ diyor. Tasarlayarak planlı. Videoda göründüğü gibi vuruyor, kafasına sıkıyor üç el. 2 kişi arkada takip ediyor, 1 kişi de önde. Bu olay planlı,” dedi.

Serpil Gül, ayrıldığı Harun Gül ile birlikte yaşayan çocuklarını görmek için Taşoluk Mahallesi Eslem Sokak’a geldi. Çocuklarını göremeyen Serpil Gül, sokak ortasında Harun Gül tarafından başından vurularak öldürüldü. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki incelemelerinde dört çocuk annesi Serpil Gül’ün yaşamını yitirdiği belirlendi.

Bu trajik olay, sadece bir kadın cinayeti değil, aynı zamanda toplumsal bir yara olarak karşımıza çıkıyor. Serpil Gül’ün ağabeyinin devlet yetkililerine yaptığı çağrı, bu tür olayların engellenmesi için daha katı tedbirlerin alınması gerektiğine işaret ediyor. Toplum olarak bu tür olayların üzerine eğilmek ve gerekli adımları atmak herkesin sorumluluğunda.