“Åžampiyonlar Ligi’ndeki 12 ismin tüm mal varlıklarına el konuldu”

Polat çiftçi soruÅŸturması kapsamında, Dilan Polat’ın 2019’da paylaÅŸtığı ve ‘Åžampiyonlar Ligi’ olarak adlandırdığı fotoÄŸrafta yer alan fenomenlerle ilgili yeni bir geliÅŸme yaÅŸandı. Kimlik tespitinin ardından haklarında soruÅŸturma açılan ve yurt dışı yasağı talep edilen 12 ismin tüm mal varlıklarına el konuldu.

Gazeteci Murat Ağırel, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Polat davasına dahil edilen 12 ismin; Eylül Öztürk, Feyzanur BaÅŸar, Ä°layda Topal, Ä°lke Elagöz, Kadir YiÄŸit, Merve Nur Korkut, Muhammed OÄŸuz BaÅŸar, Murat YiÄŸit, Nurgül YiÄŸit, Tolunay Topal, TuÄŸba Demirhan, Yavuz Selim Korkut… Taşınır taşınmaz tüm mal varlıklarına el konuldu. Tayyar ve Özlem Öz çiftinin de taşınır taşınmaz tüm mal varlıklarına el konuldu.”

Anadolu Ajansı’nda yer alan bilgiye göre, soruÅŸturması ayrı dosyada devam eden sosyal medya fenomeni Özlem Altınok Öz ve eÅŸi Tayyar Taylan Öz’ün de mal varlığı deÄŸerlerine el konulduÄŸu öğrenildi.

“Åžampiyonlar ligi”

Dilan Polat’ın 2019 yılında paylaÅŸtığı ve ‘Åžampiyonlar Ligi’ olarak nitelendirdiÄŸi fotoÄŸraftaki fenomenler tespit edilmiÅŸti.

Fotoğrafta, Eylül Öztürk, eşi Kenan Özkan, Şulemsi olarak bilinen Şule Kayatürk, Yavuz-Merve Korkut çifti, Tolunay-İleyda Topal çifti, Ömer-Tuğba Bağ çiftleri bulunuyordu.