Çorlu Tren Faciasında Yitirdiği Oğlunu Anan Mısra Öz, Erdoğan’ın Açıklamasına Yanıt Verdi

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos’tan bu yana kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeni bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, olaya ilişkin bir açıklama yaparak, “Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde bu sabah naaşına ulaşılan Narin kızımıza Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. Canice, vahşice katledilen Narin’in acı haberi hepimizi derinden yaraladı; üzüntümüzün tarifi yok” dedi.

Erdoğan, açıklamasında güvenlik güçlerinin yoğun bir çaba sarf ettiğini belirtti ve şunları ekledi: “Narin kızımızın kayıp ihbarının alınmasından itibaren güvenlik güçlerimiz çok yoğun bir şekilde kendisine canlı ulaşmak için gayret gösterdiler. 19 gün boyunca süren aramalar neticesinde maalesef yüreklerimize su serpen bir haber alamadık. Narin’i katledenlerin adalet önünde mutlaka hesap vermesini sağlayacağız. Narin evladımızı bizden kopartanların hak ettikleri en ağır cezayı almaları için adli sürecin bizzat takipçisi olacağımın bilinmesini istiyorum.”

Çorlu tren faciasında 9 yaşındaki oğlu Oğuz Arda Sel’i kaybeden Mısra Öz, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu açıklamasına sosyal medya üzerinden yanıt verdi. Öz, paylaşımında “Oğlum için de aynı sözü vermişti Sn. Cumhurbaşkanı…” ifadelerini kullandı. Mısra Öz, yaşadığı acının benzer olaylarda tekrarlanmaması umuduyla adaletin yerini bulmasını talep etti.