ZEYTİNLİ’DE SAKA’YA COŞKU SELİ

CHP Edremit Belediye Başkan Adayı Kamil Saka’dan Zeytinli’de görkemli seçim bürosu açılışı… Coşkulu kalabalık önünde gerçekleştirilen açılışta Edremit’te halkın iktidar olma zamanının geldiğini söyleyen Başkan Adayı Saka, 30 Mart akşamına kadar aynı heyecan ve inançla çalışacaklarını söyledi.

CHP Edremit İlçe Başkanı Yurt Yıldırım, CHP Edremit BelediyernBaşkan Adayı Kamil Saka, Zeytinli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Akçay BelediyernBaşkanı Cahit İnceoğlu, CHP Edremit Belediye Meclis Üyesi Adayları ve partili-partisizrnbinlerce yurttaşın katılımıyla gerçekleşen açılış töreninde kısa bir konuşmarngerçekleştiren CHP Edremit İlçe Başkanı Yurt Yıldırım, birlik vernberaberliklerini bozmadan Edremit’te 60 yıl sonra tarih yazacaklarını söyledi. Geçmişleri temiz ve bilgi-birikim sahibi insanlar tarafından oluşturulan meclis listesine destek isteyen Başkan Yıldırım, CHP Edremit Örgütünün yekvücut halinde Kamil Saka’nın arkasında olduğunu belirtti.

Coşkulu kalabalığın alkışları eşliğinde kürsüye gelen CHP Edremit Belediye Başkan Adayı Kamil Saka ise, hırsızlardan hesap soracaklarınırnve Edremit’i çağdaş ve marka bir dünya kenti haline getireceklerini söyledi.

Edremit’te dürüst, ilkeli ve halkına hesap veren bir yönetim oluşturacaklarını sözlerine ekleyen Başkan Adayı Saka şunları söyledi:

AYAKKABI KUTULARINDAN MEDET UMANLARDAN DEĞİLİZ

“Kişiliklerini ve bu memleketin yetim hakkını ayakkabı kutularının içerisinde koyanlardan olmadık ve olmayacağız. Bunların zihniyetinde olmadığımız gibi, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde tüm Türkiye’de halkı iktidar yapana kadar çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz.”

EDREMİT MARKA KENT OLACAK

“Edremit’te göreve geldiğimiz günden itibaren değişimi ve dönüşümü hissedeceksiniz. Hiçbir yurttaşımızı o veya bu partiye oy verdi diye ötekileştirmeden çalışacak ve Edremit marka bir dünya kenti yapacağız. Kapatılan beldeleri ve köyleriyle büyüyen ve gelişen Edremit için örgütlü mücadelemize devam etmemiz gerekiyor”.

Konuşması sık sık alkış ve sloganlarla kesinlen CHP Edremit Belediye Başkan Adayı Kamil Saka, Edremit’in tümünü değiştirme ve geliştirme projelerini hayata geçirirken her zaman halka hesap vereceklerini söyledi. Sosyal demokrat belediyeciliğin gelişmiş imkanlarını Edremit’in makus talihini yenmesi için sonuna kadar kullanacaklarını da sözlerine ekleyen Başkan Adayı Saka, hiçbir gücün parti içi birlikteliği bozamayacağını ifade ederek sözlerine son verdi.