EDREMİT’Lİ ROMANLAR BAHAR ŞENLİĞİNDE BULUŞTU

Balıkesir-Edremit Körfez Roman derneği tarafından Şükrü Tunar Kültür Merkezi’ nde Bahar Şenliği düzenlendi. Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka ve İlçe emniyet Müdür Mustafa Korkmaz’ ın da katıldığı gecede konuşan
Dernek Başkanı Oktay Sümertaş, yanlışlıkla kötü alışkanlıklar yönelenleri vazgeçirmek için Emniyetin gerekli desteği vereceğini söyledi.

Edremit’ te yeni kurulan Balıkesir-Edremit Körfez Roman Derneği tarafından Bahar Şenliği düzenledi. Şükrü Tunar Kültür Merkezi’nde düzenlenen şenliğe Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Edremit İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz, Belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gecenin açılışında bir konuşma yapan Dernek Başkanı Oktay Sümertaş, roman kültürünün çok ayır bir kültür olduğunu belirterek, “Roman demek kapı gıcırtısında oynamak değildir. Roman demek, yoksulluğa, olanaksızlığa göğüs gerip hayata umutla bakabilmektir. Buradan tüm roman kardeşlerime özellikle gençlerimize kötü alışkanlıklardan uzak durmaları çağrısını yapıyorum. Yanlışlıklada olsa kötü alışkanlıklara kapılanlardan bir önce bundan vazgeçmelerini öneriyorum. Bu konuda sayın Emniyet Müdürümüz de bizlere gereken destekleri verecekler. Yeter ki zararlı maddelerden ve köyü alışkanlıklardan uzak dursunlar. Bu vesile ile derneğimize desteklerini esirgemeyen İlçe kaymakamımız Sayın Abdulhamit Erguvan’a, Belediye Başkanımız Kamil Saka’ya, İlçe emniyet Müdürümüz Mustafa Korkmaz’a ve diğer yetkililere teşekkür ediyorum.” dedi. Balıkesir-Edremit Körfez Roman Derneği yönetim kurulu tarafından derneğe katkılarından dolayı Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka’ya teşekkür plaketi verildi. Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka’da yaptığı kısa konuşmada izleyicileri selamladı, Belediye olarak roman vatandaşları iyi günde de kötü günde de yanında olacaklarını söyledi. Konuşmaların ardından Popstar Emre ve ünlü sanatçı Hamiyet sahne aldı. Hamiyet söylediği şarkılar ile katılımcıları coşturdu. Özelikle hareketli oyun havaları ile geceye katılan yüzlerce vatandaş gönüllerince eğlendi.