Hacer Foggo, DEVA ve Ä°YÄ° Parti’yi reddederek Türkiye İşçi Partisi ile görüşmelerine devam edecek

CHP’nin Konak Belediye BaÅŸkan Adayı olmayan Hacer Foggo, DEVA ve Ä°YÄ° Parti tekliflerini geri çevirerek Türkiye İşçi Partisi ile görüşmelere ağırlık veriyor

CHP’den Konak Belediye BaÅŸkan adaylığı için seçilmeyen Hacer Foggo, DEVA Partisi ve Ä°YÄ° Parti’den gelen tekliflere yönelik açıklamalarda bulundu. Sözcü TV yayınına katılan Foggo, DEVA Partisi Genel BaÅŸkanı Ali Babacan’ın kendisini partiye davet ettiÄŸini ancak nazikçe teÅŸekkür edip katılmayacağını iletti. Aynı zamanda Türkiye İşçi Partisi (TÄ°P) Genel BaÅŸkanı Erkan BaÅŸ’tan gelen daveti de kabul etmeyeceÄŸini belirtti.

Foggo, TÄ°P’in Ä°zmir ekibi ve yetkili kurullarından da aramalar aldığını ve onlarla görüşmeler gerçekleÅŸtirdiÄŸini ifade etti. Türkiye İşçi Partisi ile görüşmelere devam edeceklerini vurguladı.

Ä°YÄ° Parti’nin Ankara adayı Cengiz Topel Yıldırım, sosyal medya üzerinden Hacer Foggo’ya çaÄŸrıda bulunmuÅŸ, Cumhuriyet’in kalbinin birlikte yönetilmesinin Türkiye’ye örnek olabileceÄŸini belirterek onu birlikteliÄŸe davet etmiÅŸti. Ancak Yıldırım’ın bu paylaşımı bir süre sonra silinmiÅŸti.

Hacer Foggo’nun DEVA ve Ä°YÄ° Parti tekliflerini reddedip Türkiye İşçi Partisi ile görüşmelere devam etme kararı, siyasi arenada dikkat çeken bir geliÅŸme olarak deÄŸerlendiriliyor.