Avrasya AraÅŸtırma Åžirketi BaÅŸkanı Kemal Özkiraz’a saldırı!

Avrasya AraÅŸtırma Åžirketi BaÅŸkanı Kemal Özkiraz, Antalya’nın Konyaaltı ilçesindeki çocuk parkında çocuÄŸuyla otururken kimliÄŸi belirsiz bir kiÅŸi tarafından saldırıya uÄŸradığını duyurdu.

Avrasya AraÅŸtırma BaÅŸkanı Kemal Özkiraz, Antalya’nın Konyaaltı ilçesindeki çocuÄŸuyla parkta otururken kimliÄŸi belirsiz bir kiÅŸi tarafından saldırıya uÄŸradığını duyurdu. Özkiraz “Ãœlkeyi koskoca bir mafya devletine dönüştürdüler” dedi.

Kemal Özkiraz, Twitter’dan yaptığı paylaşımlarda, yumruklu saldırıya uÄŸradığını ve zanlının kaçtığını ifade etti.

“ARKADAN SALDIRAN KİŞİ BOÄžAZIMI DA KESEBÄ°LÄ°RDÄ°”

Kendisi ve çocuğunun sağlık durumunun iyi olduğunu ve emniyette şikâyet kaydı oluşturduğunu belirten Özkiraz, şu ifadeleri kullandı:

Saat 20.05’te Konyaaltı’nda mahallemizin çocuk parkında çocuÄŸuma bir ÅŸeyler yedirirken, oturduÄŸum banka arkadan yaklaÅŸan ÅŸapkalı ve maskeli bir kiÅŸinin saldırısına uÄŸradım.

Saldırgan parkın etrafında benim arkamda gezindikten sonra kulağıma yumruk attı, doÄŸrulup tekme attığım ÅŸahıs “sen ne sandın kimsin lan” diye bağırıp hızla koÅŸup kaçtı. Arabayla kaçtığı yere doÄŸru yakalamaya çalıştım ancak kaybolmuÅŸtu. Åžimdi poliste ÅŸikâyet oluÅŸturuyorum.

Ülkeyi koskoca bir mafya devletine dönüştürdüler. Onlarca küçük çocuğun ve kendi çocuğumun önünde arkadan saldıran kişi boğazımı da kesebilirdi. Nasıl birisi çocuğu kucağında ve arkası dönük birisine saldırabilir ki? Merak edenler için ben iyiyim, çocuklar da iyi.