Antalya sahillerindeki cesetlerin sırrı çözülemedi: 4 günde 5 kişi hayatını kaybetti

Antalya’nın Manavgat ilçesinde son 4 günde sahillerde 5 ceset bulundu. Cesetlerin kimliÄŸi ve ölüm nedenleri henüz belirlenemedi. Antalya sahillerinde yaÅŸanan bu gizemli olaylar, hem yetkilileri hem de vatandaÅŸları endiÅŸelendirdi.

Manavgat’ın Çenger ve Denizkent mahallelerinde dün saat 13.00 ile 13.30 arasında sahilde yürüyen vatandaÅŸlar, cinsiyeti belirlenemeyen 2 cesetle karşılaÅŸtı. Cesetlerin üzerinde herhangi bir kimlik bulunmadı. Olay yerine gelen jandarma, sahil güvenlik ve saÄŸlık ekipleri, cesetleri Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderdi.

Bu olaydan önce de Antalya’nın Serik, Manavgat ve Alanya ilçelerinde 73 kilometrelik mesafede 3 ceset daha bulunmuÅŸtu. Geçen çarÅŸamba Manavgat’ın Çenger Mahallesi sahilinde başı, kolu olmayan ve cinsiyetin belirlenemeyen bir ceset bulunmuÅŸtu. Aynı gün Alanya’nın Konaklı sahilinde de belden yukarısı olmayan bir çocuk cesedi bulunmuÅŸtu.

Bugün de Serik ilçesinin Kadriye Mahallesi’nde sahilde bulunan kadın cesedinin Antalya’da 12 gün önce kaybolan Merve Åževval Elmas’a (18) ait olma ihtimali üzerine, ailesinden DNA örneÄŸi alınacağı açıklandı.

Antalya sahillerindeki bu ölümlerin nasıl gerçekleştiği, cesetlerin kim olduğu ve aralarında bir bağlantı olup olmadığı soruları henüz yanıt bulamadı. Yetkililer, olayların aydınlatılması için çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlar ise sahillerdeki bu korkunç manzaralar karşısında tedirginlik yaşıyor. (DHA)