Fatih Mehmet MaçoÄŸlu, Ä°stanbul Kadıköy’den TKP adayı oldu

Tunceli Belediye BaÅŸkanı Fatih Mehmet MaçoÄŸlu, 31 Mart’taki yerel seçimlerde Ä°stanbul Kadıköy’den Türkiye Komünist Partisi’nin (TKP) belediye baÅŸkan adayı oldu.

MaçoÄŸlu, TKP Kadıköy Ä°lçe Örgütü’nde düzenlenen basın toplantısında, Kadıköy’ün Türkiye’nin en güzel, en zengin ilçelerinden biri olduÄŸunu belirterek, bu ilçeyi daha yaÅŸanılır bir yer yapmak için aday olduÄŸunu söyledi.

MaçoÄŸlu, “Kadıköy’de herkese eÅŸit, adil, özgür ve demokratik bir yaÅŸam sunmak için mücadele edeceÄŸiz. Kadıköy’ü, tüm halkın birlikte yaÅŸadığı, zenginliklerinin hepimize ait olduÄŸu bir ilçe yapacağız” dedi.

MaçoÄŸlu, Kadıköy’de belediye baÅŸkanlığı seçiminin Türkiye’nin geleceÄŸi için de önemli bir sınav olduÄŸunu belirterek, “Bu sınavda Kadıköy’ün aydınlık yüzünü ortaya çıkaracağız” diye konuÅŸtu.

TKP Kadıköy Ä°lçe BaÅŸkanı Ahmet Türker ise, Fatih Mehmet MaçoÄŸlu’nun Kadıköy’de belediye baÅŸkanlığı için aday gösterilmesinden büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “MaçoÄŸlu, Tunceli’de belediye baÅŸkanlığı yaptığı dönemde yaptığı çalışmalarla büyük bir baÅŸarı elde etti. Kadıköy’de de aynı baÅŸarıyı elde edeceÄŸine inanıyoruz” dedi.

Fatih Mehmet Maçoğlu, 30 Mart 2019 yerel seçimlerinde Tunceli Belediye Başkanı seçilmişti. Maçoğlu, seçimlerden sonra yaptığı açıklamada, belediyeyi halkın belediyesi yapma sözü vermişti. Maçoğlu, belediye yönetiminde şeffaflık ve hesap verebilirlik ilkesini benimseyerek, halkın katılımını artırmaya yönelik çalışmalar yapmıştı.