Üçok: Suikast timleri oluşturuldu

Ergenekon ve Balyoz davalarından 4 yıl 10 ay cezaevinde kaldıktan sonra beraat eden, Eski Hava Kuvvetleri Komutanlığı askeri savcısı olan emekli Hakim Albay Ahmet Zeki Üçok, önümüzdeki günlerde toplumun önde gelen isimlerine suikastlar düzenlenebileceğini ileri sürdü.

Kanal D Haberden Berat Çamyar’a konuşan Üçok, FETÖ’nün Makedonya ve Kosova’da suikast timleri oluşturduğunu, bu timlerin sansasyonel eylem yapacaklarını iddia etti.

Sporcu, siyasetçi ve tanınmış sivil toplum kuruluşu yöneticilerinin hedef alınacağını ileri süren Üçok, haber kaynağını açıklamazken, bu tür bilgilere emekli bir Askeri Hakimin nasıl ulaştığı akıllara cevabı olmayan soruları getiriyor.

Berat ettikten sonra TV Kanallarının aranan isimi olmaya başlayan Emekli Hakim Üçok, tutuklanmasında ve beş yıla yakın cezaevinde yatmasında pay sahibi olan kimi yayın organı ve gazetecilerle oldukça yakın ilişki içinde oluşuyla herkesi şaşırtmıştı.

Katıldığı televizyon programlarında Sarayın gönüllü savunuculuğuna soyunan Üçok, kulağına fısıldanan bilgilerle, FETÖ (Gülen Cemaati) tarafından yapılacağına inanmamızı istenmesinin kullanışlı bir aracı mı oluyor?

Bu kulaktan kulağa oyunda, Üçok’a düşen görev kamuoyunu yanlış yönlendirmek ve hedef şaşırtmak mı?

Üçok kime hizmet ediyor?

Bir süreden beridir özelikle İnternet Medyasında sıklıkla karşımıza çıkan, Saraya bağlı sivil silahlı milisler ve darbe söylentileri gelecek karanlık günlerin habercisi olurken, Üçok’un bu açıklaması hepten ürkütücü oluyor.