Aynur Doğan’ın konserine yoğun ilgi…

Derince’deki konseri AKP’li belediye tarafından iptal edilen Kürtçe müziğin sevilen ismi Aynur Doğan, bu akşam Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda dinleyicileriyle buluştu. Doğan’ın konserine büyük ilgi gösterildi.

Kürtçe müziğin sevilen ismi Aynur Doğan, İBB Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda bu akşam dinleyicilerle buluştu.

Kocaeli’deki konserinin iptal edilmesinin ardından kamuoyunun destek verdiği Doğan, Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’ndaki konserinde de yoğun alkış aldı.

Doğan’ın konserine yoğun ilgi gösterildi ve biletler tükendi. Saat 21.00’de başlayan konserde Aynur Doğan, Kürtçe ve Türkçe şarkılar seslendirdi.

Dinleyiciler büyük bir coşkuyla şarkılara eşlik ederken, halay da çekti. Doğan konser sonunda, “Hayaldi gerçek oldu” dedi.

Kocaeli’nde AKP’li Derince Belediyesi, 20 Mayıs’ta Derince Açık Hava Sahnesi’nde düzenlenmesi planlanan Aynur Doğan konserini iptal etmişti. Belediyeden yapılan açıklamada, “İlçemiz sınırları içerisinde özel bir firmanın yapacak olduğu konser organizasyonunun yapılan detaylı inceleme sonucunda uygun olmadığı tespit edilmiş olup, etkinlik belediyemiz tarafından iptal edilmiştir” denilmişti.