Dün İstanbul Esenler’de 19 yaşındaki Asiye Atalay sokak ortasında onu bir süredir rahatsız ettiÄŸi iddia edilen bir kiÅŸi tarafından başından silahla vurularak öldürüldü. Olaydan sonra koÅŸarak kaçtığı söylenen saldırgan aranıyor.
Görgü tanıkları, dün sokak ortasında Atalay’ın yolunun kesildiÄŸini ve tartışma yaÅŸandığını anlatıyor.
Tanıklar, tartışma sırasında saldırganın silahını çektiÄŸini ve kaçmaya çalışan Atalay’ı başından vurduÄŸunu söylüyor.
Olay sırasında hayatını kaybeden Atalay’ın cenazesi Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.
Olaydan koşarak kaçan saldırgan ise polis yetkilileri tarafından aranıyor.
“Çocuk silahla sürekli vurmaya çalışıyordu”
Asiye Atalay’ın bir süredir saplantılı bir kiÅŸi tarafından rahatsız edildiÄŸi düşünülüyor.
Aranan saldırganın ise bu kişi olduğu iddia ediliyor.
Dün gece yaÅŸanan olaya ÅŸahit olan Sibel Hastel, Atalay’ın yolunu kesen adamın onu silahla sürekli vurmaya çalıştığını anlatıyor.
Hastel, “Kızın önünde bir otomobil durdu. Kızı kurtarmak istedi. Kız çocuÄŸa ‘git kurtar kendini buradan’ diye bağırdı. Sonra çocuk geri geldi ve silahı kafasına dayadı, ancak silah ateÅŸ etmedi. Daha sonra geri döndü ve vurdu” diyor ve devam ediyor:
“İlk baÅŸta silah tutukluk yaptı, ben oyuncak silah sandım, korkutmaya çalışıyor gibi geldi. Daha sonra kız yere düştü. Zaten o an vurulmuÅŸtu. Yere düştükten sonra kızın elinde kan gördüm. Aralarında çok fazla boÄŸuÅŸma olmadı. Daha önce bacağından vurmuÅŸ, görenler oldu. Çocuk silahla sürekli vurmaya çalışıyordu. Biz silahı sonradan fark ettik. Bir anda vurdu zaten, vurduktan sonra panikledi ve hemen kaçtı.”
Mahalle sakini AyÅŸe Hastel ise, “Çocuk sürekli etrafta dolanıyordu. Kız yerdeyken ‘git’ dedi. Bize silahı doÄŸrultacak diye korktuk. Kız ‘git’ dedikten sonra döndü ve vurdu, vurduÄŸu gibi kaçtı zaten. Kızı öyle görünce çığlık attım. Ben de ÅŸoktayım, gece uyuyamadım” ifadelerini kullandı.
Asiye Atalay’ın ölmeden önceki son anları olay esnasında orada bulunan birinin cep telefonu görüntüsüne yansıdı.
Görüntülerde çevredeki insanların ambulans aramak için bağrıştıkları anların yer aldığı belirtiliyor.
- Talihsiz Anjel Hala ve Edirne Kuşatması Günleri - 29 Ocak 2025
- Bilim İnsanları, Bazı Kişilerin Neden Covid Olmadığını Buldu - 21 Haziran 2024
- Tüketicinin İyimserliği Azalıyor - 21 Haziran 2024
Nokta Haber Yorum sitesinden daha fazla ÅŸey keÅŸfedin
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
















