Sanatçı Kemal Kahraman’ın sağlık durumu hakkında son gelişmeler

Sanatçı Kemal Kahraman, geçtiğimiz yıl akciğer kanseri tedavisinin ardından beyninde tümör olduğunu duyurmuştu. Kahraman, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, tedavi sürecine dair bilgi vermiş ve moralinin yüksek olduğunu belirtmişti. Kahraman, “Son kontrollerimde beynime sıçrayan bir tümör olduğu ortaya çıktı. Ama moralimi bozmuyorum. Şu an hastanede yatıyorum, yarın ameliyat olacağım. Umarım her şey yolunda gider.” diye konuşmuştu.

Kahraman’ın kardeşi ve sanatçı Metin Kahraman ise, Kemal Kahraman’ın sağlık durumuyla ilgili bir açıklama yaptı. Metin Kahraman, beyin tümörü tespit edilen kardeşinin ameliyatının başarılı geçtiğini ve tedavisinin devam ettiğini söyledi. Metin Kahraman, “Kardeşim Kemal’in ameliyatı çok iyi geçti. Şu anda yoğun bakımda dinleniyor. Birkaç gün sonra normal odaya alınacak. Tedavisi sürecek ama inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşacak. Bize dua eden, destek olan herkese çok teşekkür ederiz.” dedi.

Kemal Kahraman kimdir?

Kemal Kahraman, 1968 yılında Diyarbakır’da doğdu. Müzik hayatına 1986 yılında başladı. Kürtçe ve Türkçe şarkılar söyleyen Kahraman, birçok albüm ve single çıkardı. Kahraman, aynı zamanda sinema ve tiyatro oyunculuğu da yaptı. Kahraman’ın rol aldığı filmler arasında “Güneşe Yolculuk”, “Yol”, “Düşmanın İçinde” gibi yapımlar bulunuyor. Kahraman, geçtiğimiz yıl akciğer kanseri teşhisi konulduktan sonra tedavi görmeye başlamıştı.