İstanbul emek ve demokrasi güçleri, “demokrasi ve halk iradesine sahip çıkıyoruz” şiarıyla Maltepe’de düzenleyeceği mitinge katılım çağrısı yaptı. Bu etkinlik, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik yapılan operasyonu protesto etmek amacıyla gerçekleştirilecektir.
Düzenlenen etkinlikte, İstanbul Emek, Barış ve Demokrasi Güçleri, saat 11.00’da Marmaray’ın İdealtepe durağında bir araya gelecek. Burada toplanan kalabalık, saat 12.00’de kortej şeklinde miting alanına doğru hareket edecektir. Katılımcıların bu önemli etkinliğe destek vermesi beklenmektedir.
Demokrasi İçin Birlikteyiz
Bu miting, İstanbul’un Maltepe ilçesinde, toplumun demokratik haklarını savunmak ve halk iradesine sahip çıkmak amacıyla büyük bir güç birliği oluşturmayı hedefliyor. Emek ve demokrasi güçleri, bu tür organizasyonlarla toplumda farkındalık yaratmayı ve birlikteliği pekiştirmeyi amaçlamaktadır. Herkesin mitinge katılması, demokrasiye duyulan ihtiyacı bir daha hatırlatacaktır.
- AYM’den Emsal Karar: HTS Kayıtlarıyla Tutuklama Olmaz - 6 Ağustos 2025
- Can Atalay’dan Cezaevinden Komisyona Mesaj: “Demokratikleşmenin Ön Koşulu Hukuktur” - 5 Ağustos 2025
- İstanbul Tabip Odası’ndan Ayşe Barım İçin Tahliye Çağrısı - 5 Ağustos 2025