Haluk Levent: Katillerden ikisi Çalışma Bakanlığı’nda müfettiş, bir tanesi TAI da çalışıyor; Onur’un yüzünü bardaklarla parçalamışlar

Onur Şener, istek şarkıyı bilmediği gerekçesiyle çıkan kavgada öldürüldü

Haluk Levent, Ankara’nın Çankaya ilçesinde, istedikleri şarkıyı bilmediği gerekçesiyle şarkıcı Onur Şener’i öldüren kişilerden ikisinin Çalışma Bakanlığı’nda müfettiş, diğerinin de TAI’da (Türk Uçak Sanayii Anonim Ortaklığı) çalıştığını kaydetti.

Olay, önceki gece saatlerinde Ankara’nın Çankaya ilçesinde bir mekânda meydana geldi. İddialara göre, mekanda bulunan bazı kişiler, müzisyen Onur Şener’den istek şarkıda bulundu. Müzisyen Onur Şener ise şarkıyı bilmediğini söyledi. Bunun üzerine bu kişiler, mekan kapanışı müzisyen ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi sonucunda Onur Şener’e şişelerle saldırdılar. Kırılan cam şişeleri Onur Şener’in boynuna saplanırken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri kavgayı ayırırken sağlık ekipleri ise kavgada ağır yaralanan Onur Şener’i hastaneye sevk etti. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Onur Şener hayatını kaybederken polis olayla ilgili saldırganlar gözaltına aldı.

Haluk Levent, söz konusu cinayetle ilgili sosyal medya hesabından, “Şimdi Ahbaplar bildirdi. Katillerden ikisi Çalışma Bakanlığında müfettiş, bir tanesi TAI da çalışıyor. Daha da şoktayım. Onur’un yüzünü bardaklarla parçalamışlar” diye yazdı.

Ne olmuştu?

Çankaya ilçesinini Çayyolu semtindeki bir eğlence mekanında meydana geldi. Mekana gelen grup, o sırada sahnede olan müzisyen Onur Şener’den istek parça istedi. Müzisyen Şener ise şarkıyı bilmediğini belirterek çalmadı. Bunun üzerine gruptan üç kişi müzisyenle sözlü olarak tartışmaya başladı, tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Mekan çalışanları ile müşterilerinin araya girmesiyle kavga sonlandırıldı.

Eğlence mekanının kapanmasına yakın saatlerde mekandan ayrılan gurup, bu sırada evine gitmek üzere işyerinden çıkan Onur Şener’e saldırdı. 3 kişi ellerindeki cam şişelerle Şener’i darbetti. Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine gelen polis ekipleri kavgayı ayırdı. Boğazından cam parçalarıyla ağır yaralanan ve hastaneye sevk edilen Şener, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.