Demirtaş: Terör eylemini lanetliyorum

Cezaevindeki eski HDP EÅŸ Genel BaÅŸkanı Selahattin DemirtaÅŸ BeyoÄŸlu’ndaki saldırıya iliÅŸkin açıklama yaptı ve “Ä°stiklâl Caddesi’nde masum sivilleri açıkça hedef alan terör eylemini de lanetliyorum” dedi.

Eski HDP EÅŸ Genel BaÅŸkanı Selahattin DemirtaÅŸ 6 kiÅŸinin öldüğü 81 kiÅŸinin de yaralandığı Taksim’deki patlamaya iliÅŸkin sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Terörü lanetlediÄŸini belirten DemirtaÅŸ, “Kim hangi amaçla ya da gerekçeyle yapmış olursa olsun, sivilleri hedef alan her saldırı hukuken, siyaseten, ahlâken ve vicdanen terördür. Asla kabul etmiyoruz” ifadelerini kullandı.

DemirtaÅŸ’ın paylaşımları ÅŸu ÅŸekilde:

Kim hangi amaçla ya da gerekçeyle yapmış olursa olsun, sivilleri hedef alan her saldırı hukuken, siyaseten, ahlâken ve vicdanen terördür. Asla kabul etmiyoruz.

Ä°stiklâl Caddesi’nde masum sivilleri açıkça hedef alan terör eylemini de lanetliyorum. YaÅŸamını yitirenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına baÅŸsaÄŸlığı, yaralılara acil ÅŸifalar diliyorum.

Kim hangi amaçla ya da gerekçeyle yapmış olursa olsun, sivilleri hedef alan her saldırı hukuken, siyaseten, ahlâken ve vicdanen terördür. Asla kabul etmiyoruz.

,