Bursa’da kadın cinayeti: BoÅŸanmak isteyen Seher Kındaç eski eÅŸi tarafından öldürüldü

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde dün akÅŸam saatlerinde yaÅŸanan olayda, Seher Kındaç adlı kadın boÅŸanma aÅŸamasında olduÄŸu erkek T.K tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Olay yerinden kaçan zanlı, eÅŸinin kardeÅŸine telefon ederek “Karımı öldürdüm” dediÄŸi öğrenildi. Polis ekipleri, zanlının yakalanması için çalışma baÅŸlattı.

Olay saat 19.00 sıralarında Osmangazi ilçesi DemirtaÅŸ Mahallesi’nde meydana geldi. Ä°ddiaya göre, Seher Kındaç ile boÅŸanma aÅŸamasında olduÄŸu erkek T.K arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine T.K, Seher Kındaç’ı bıçakla yaraladı. Ağır yaralanan kadın, olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay yerinden kaçan T.K, eÅŸinin kardeÅŸi H.K’ya telefon ederek “Karımı öldürdüm” dediÄŸi belirtildi. H.K, durumu polise ve saÄŸlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi alırken, saÄŸlık ekipleri de Seher Kındaç’ın öldüğünü tespit etti. Kadının cesedi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Polis ekipleri, zanlının yakalanması için çalışma baÅŸlattı. Zanlının daha önce de Seher Kındaç’a ÅŸiddet uyguladığı ve hakkında uzaklaÅŸtırma kararı bulunduÄŸu iddia edildi.

Seher Kındaç’ın yakınları ve kadın örgütleri, cinayete tepki göstererek adalet talep etti.