CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, Herkes biliyor ki, 31 Mart 2024’te buradaki başkan değişmeyecek. Ama bu aramızda kalsın” dedi.
Bulut, Adana Büyükşehir Belediyesi’ne düzenlenen ihale ve rüşvet yolsuzluğu operasyonuna tepki amacıyla yapılan basın açıklamasında, bugün burada olma nedenlerinin Başkan Zeydan Karalar’a destek vermek amaçlı olduğunu söyledi.
Bulut, şunları kaydetti:
”Fakat zaten biliyoruz; düz duvar yıkılmaz. Biz buradan güçlenerek çıkarız. Başkan Zeydan Karalar göreve geldiğinde Adana Büyükşehir Belediyesi’nde gelirin 4 katı borç vardı. Bugün gelinen noktada çok büyük hizmetler borçsuz yapılıyor. Herkes biliyor ki, 31 Mart 2024’te buradaki başkan değişmeyecek. Biz burada demokrasi mücadelesi vereceğiz, bedel ödenecekse bedel ödeyeceğiz. Biz CHP olarak bu ülkede Cumhuriyet değerlerinin savunucusu ve garantörü olduğumuz gibi, demokrasiye yapılan algı operasyonlarının da karşısında duracağız.”
- Aziz Çelik: Emekli Aylığı Prim Değil Kamu Hakkıdır - 23 Ocak 2026
- Ahmet Özer’e 6 Yıl 3 Ay: Yargı Kararı Demokrasi Tartışmasını Alevlendirdi - 23 Ocak 2026
- İBB Haberi Nedeniyle Gazeteciye Ev Hapsi - 23 Ocak 2026
Nokta Haber Yorum sitesinden daha fazla şey keşfedin
Subscribe to get the latest posts sent to your email.

















