Dünya dönüyor
Bir yıl önce bugün, İstanbul’un Vatan Caddesi’ndeki Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nün nezarethanesinde gözaltında tutuluyordum, Cumhuriyet’ten 12 arkadaşımla birlikte...
Cumhuriyet okurları bir yıldır bize yapılanları biliyor....
CHP için iyi, ‘İyi Parti’ için kötü haber
Bütün benzer şahısların CHP’nin ve Türkiye’nin yakasından artık düşmeleri için, hep birlikte: İlâ Cehenneme Zümera ve Bîsel Masir!..
CHP İzmir Milletvekili Aytun Çıray’ın, Akşener’in yeni...
İftira hoparlörü
Çok tuhaf, çok sıkıntılı günler yaşıyoruz. AKP’nin adım adım kurduğu “tek-adam” rejimi gitgide kasvetini artırıyor. Gitgide keyfileşen tutuklamalar da bu kasvetin tuzu biberi. Böyle...
Balyoz Davasında İlk Aykırı Basın Toplantısı ve Osman Kavala
Pınar Doğan ve Dani Rodrik Balyoz Davası’ndaki suç belgelerindeki uyumsuzlukları paylaşmışlardı. Kavala’nın hukuk devleti, adalet, doğruluk ilkelerine sadık kalarak düzenlediği o küçük bilgilendirme toplantısının...
Kürt’e ‘ağır yaptırım’ makbul mü?
Seçimle gelenin, kendi isteğiyle görevi bırakmadığı sürece, seçimle gitmesi ilkesi demokrasinin temel kuralıdır. Aksi takdirde zor yöntemlerine başvurup, darbe yapıp başbakan devirmek, belediyeyi basıp...
Tarihe duble yol ‘ihaneti’…
Şarkikaraağaç-Beyşehir karayolu üzerinde yürütülen yol genişletme çalışmaları sırasında 7 bin yıllık Araklı Höyüğü yok edildi.
Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesi, Şarkikaraağaç-Beyşehir karayolu üzerinde yürütülen yol genişletme ve...