Yorgun, sevinçli bir son

Uzun yorucu bir dönemi geride bıraktık, yorgunluğumuza değdi dedirten bir final yaşadık.  Bu yüzden bu köşede daha önce yazdığım yazılardan farklı olarak benim de içinde yer aldığım, emeğimin olduğu bir çalışmayı gözler önüne seren, kamuoyunu bilgilendiren bir basın bildirisi ile öğrencilerimizin emeklerini sundukları defileyi sizinle paylaşıyorum.

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ
MODA VE TEKSTİL TASARIMI ÖĞRENCİLERİ
“RYTHM FASHION SHOW 2018” DEFİLESİ İLE HAYATIN RİTMİNİ YAKALADI…

İstanbul Arel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü öğrencilerinin mezuniyet defilesi RYTHM FASHION SHOW 2018, 01 Haziran 2018, Cuma günü Tepekent Yerleşkesinde gerçekleştirildi.

Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü 2017 – 2018 Öğretim Yılı Bahar döneminde mezun olan öğrencilerin, Dr. Öğretim Üyesi Sevinç Çelikyay, Araştırma Görevlisi Tutku Ceren Ruşan’ın eğitmenliğinde “Bitirme Projesi” kapsamında tasarladıkları, Öğretim Görevlisi Arzu Süzmen eğitmenliğinde “Defile Koreografisi ve Organizasyonu” dersi ile yapılan ortak çalışma sonucunda moda severlere sundukları 4’er giysiden oluşan tasarımları, büyük beğeni topladı.

Defilede, Elif Sarıtaş “Touch of Rain”, Ahsen Bilgin “Mother Earth”, Hatice Esra Happani “Şehrin Ritmi”, Elçin Çekirdekçi “Yin & Yang”, Selda Baycan “Bat”, Nuray Yılmaz “Sri Yantra”,” Burcu Kurt “Ricordea Mushroom”, Elifhan Özbek “Matisse”, ve Sultan Narin “Curves and Truths” teması altında oluşturdukları koleksiyonları izleyenlere sundu.

Makyaj sanatçısı Tahsin Eryılmaz yaratıcı makyaj uygulamaları, Arel Üniversitesi Müzik Kulübü blues ve rock tarzındaki müzikler ile defileye renk kattı.

Yaratıcı bir süreçte farklı dokular kullanılarak, deneysel çalışmalar sonucu oluşturdukları tasarımları moda severlerle buluşturan öğrenciler, sektöre ilk adımlarını attılar.

Detaylı Bilgi İçin:
Tel: 0850 8502735
https://www.arel.edu.tr/guzel-sanatlar-fakultesi/moda-ve-tekstil-tasarimi-bolumu/

 

Arzu SÜZMEN
Latest posts by Arzu SÜZMEN (see all)