Ä°mamoÄŸlu ve YavaÅŸ’tan 14 Mayıs çaÄŸrısı

14 Mayıs’ta gerçekleÅŸecek seçimler için Millet Ä°ttifakı’nın CumhurbaÅŸkanı Yardımcısı adayları Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Ekrem Ä°mamoÄŸlu ve Ankara BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Mansur YavaÅŸ’tan ortak mesaj geldi. Sosyal medya hesaplarından aynı anda paylaşım yapan Ä°mamoÄŸlu ve YavaÅŸ, vatandaÅŸlara seçim günüyle ilgili bir çaÄŸrıda bulundu.

Millet Ä°ttifakı’nda seçim hazırlıkları sürüyor. CumhurbaÅŸkanı Yardımcısı adayı olarak Mansur YavaÅŸ ve Ekrem Ä°mamoÄŸlu’nun da gösterilmesi gündemdeki tartışmaları hareketlendirirken, iki belediye baÅŸkanı 14 Mayıs çaÄŸrısı yaptı.

“Tüm vatandaÅŸlarımızı davet ediyorum”

GeçtiÄŸimiz günlerde seçim sürecindeki çalışmalarını paylaÅŸmak üzere açtığı hesaptan paylaşım yapan Mansur YavaÅŸ, “14 Mayıs’ta yeni bir dönemi beraber baÅŸlatacağız” ifadelerine yer verdiÄŸi paylaşımında “Tüm vatandaÅŸlarımızı Millet Ä°ttifakının platformu olan Türkiye Gönüllüleri’ne katılarak sandıklarda sorumluluk üstlenmeye davet ediyorum” çaÄŸrısında bulundu.

https://twitter.com/mansuryavas23/status/1637367293712691200

Aynı anda paylaÅŸtı: “Sorumluluk üstlendik”

Aynı anda Ekrem Ä°mamoÄŸlu da benzer ifadelerle aynı çaÄŸrıyı yaptı. Paylaşımında 14 Mayıs çaÄŸrısıyla ilgili konuÅŸtuÄŸu videoya da yer veren Ä°mamoÄŸlu’nun paylaşımı ise ÅŸu ÅŸekilde:
“14 Mayıs’ta yeni bir dönemi beraber baÅŸlatacağız. Millet Ä°ttifakının platformu olan Türkiye Gönüllüleri’ne katılarak sandıklarda sorumluluk üstlenin.”